Hem  > Om Kroatienguiden

Välkommen till Kroatienguiden!

Kroatienguiden är till för dig som planerar att resa till Kroatien, är nyfiken på landet eller bara vill inspireras och drömma dig bort en stund.

På bara ett par år har Kroatien blivt ett av de mest populära resmålen bland oss svenskar under sommarhalvåret. Dubrovnik, Pula och öarna Hvar och Brac i Splits skärgård finns i de flesta stora researrangörers program, men det är förstås bara en liten del av allt som detta spännande land har att erbjuda.

Kroatienguiden är en ny, helt oberoende guide för dig som vill upptäcka Kroatien. Här hittar du restips, fakta om orter och färdvägar, kartor, väder, valutaomvandlare och annan aktuell information. I vårt Kroatienforum får du svar på dina frågor av andra resenärer och kan dela med dig av dina egna erfarenheter.

Kroatienguiden drivs av Elisabeth Larsson, till hälften kroat, och Mikael Westman. Sajten lanserades i maj 2008 och vi fortsätter att utveckla den och fyller på med mer information, fler bilder och nya funktioner. Vi tar gärna emot tips och idéer om allt vi kan lägga till eller göra bättre. Skriv direkt till oss eller i forumet om Kroatienguiden.

Micke & Elisabeth

Copyright

Allt innehåll under domänen Kroatienguiden.se är skyddat av svensk upphovsrätt. Det är inte tillåtet att sprida text eller bilder vidare utan tillstånd.


Länka till oss

Vi blir jätteglada om du vill lägga in en länk till Kroatienguiden.se på din egen sida.
Klipp ut och klistra in följande kod:
<a href="http://www.kroatienguiden.se" target="_blank">Kroatien - restips och fakta</a>


Information om cookies

Cookies används i forumet på den här sajten, för att vissa funktioner ska fungera.


Copyright © Kroatienguiden.se | Om Kroatienguiden | Kontakt | Dela med dig på Facebook